Harkitsetko pentua?

Barbetit ovat toiminnanhaluisia, kooltaan suuria tai suurehkoja koiria.  Siinä missä muutkin koirarodut, se tarvitsee johdonmukaisen peruskoulutuksen, sekä tekemistä ja virikkeitä pysyäkseen tyytyväisenä. Jo koiran hankintaa harkitessa kannattaa tarkkaan miettiä, mihin on ryhtymässä, ja onko siihen varmasti valmis. Tutustu ensin siis huolella barbetiin rotuna, ja mieti onko se juuri oikea rotuvalinta sinulle. Kattavasti tietoa rodusta on saatavilla osoitteessa https://barbet.fi/platform/

Pentu meiltä?

Artemiksen pentueiden vanhemmat ovat rodunomaisia, hyväluonteisia koiria, joilla on erinomaiset terveystulokset sekä joko näyttely-tai harrastustuloksia tai molempia.

Sinulla voi olla potentiaalinen koti pennullemme mikäli:

- olet ajatellut ulkoilun ja aktivoinnin lisäksi yhteistä harrastusta koirasi kanssa 

- olet sitoutunut ja motivoitunut koiran koulutukseen

- haluat antaa panostuksesi niin kasvatustyöhön kuin koko rodun hyväksi käyttämällä pennun Pevisan mukaisissa terveystutkimuksissa (kyynär-, lonkkatutkimukset)  sen ollessa noin kahden vuoden ikäinen sekä osallistumalla spanieleiden taipumuskokeisiin.

- toivot aktiivista ja vuorovaikutteista yhteydenpitoa kasvattajan kanssa koko pennun elämän ajan

Kasvattajana haluan olla mukana kasvattieni elämässä myös jatkossa, niin iloissa kuin suruissakin. Kuulen mielellämme kuulumisianne, ja neuvon parhaani mukaan eri tilanteissa, joita yhteisellä matkallanne koiran kanssa kohtaatte. Kasvattajana olen teitä varten, ja toivomme että voitte olla minuun yhteydessä matalalla kynnykselllä.

 Jos olet kiinnostunut meidän pennuista, olethan yhteydessä hyvissä ajoin. Kerro sähköpostissa itsestäsi,koirakokemuksestasi ja ennen kaikkea siitä miksi barbet olisi juuri se oikea rotu sinulle ja mitä odotuksia sinulla on pennulle.

Haluan tavata sinut jo paljon ennen, kuin mahdollinen pentusi on maailmassa. Tapaamisesssa voit varmistua, että koirani vastaa ajatustasi barbetista ja minä kasvattajana olen sellainen, jonka haluat pennullesi. 

.Artemiksen pennut luovutetaan uusiin koteihin, kun ne ovat vähintään 7 viikkoa vanhoja, rekisteröityinä, sirutettuina, useaan kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä pentutestattuina. Omistaja saa mukaansa ohjeet pennun hoidosta. Pennut kasvavat kodin normaalin askareiden keskellä ja tutustuvat erilaisiin ihmisiin, autoiluun sekä ulkoilevat aina sään salliessa. Haluan tukea jokaisen pennun kasvua tarjoamalla niille paljon erilaisia virikkeitä jo heti ensimmäisistä viikoista alkaen.Pennut ovat totutettu myös erilaisiin normaaleihin hoitotoimenpiteisiin ennen luovutusta. Näin pennut saavat parhaat mahdolliset eväät matkalle kohti hyvää koiranelämää =)

Pentuja saa tulla katsomaan, kun ne ovat yli neljän viikon ikäisiä. Pentujen kodit valikoituvat pentujen syntymän jälkeen ja lopulliset sijoituspaikat päätetään pentutestauksen jälkeen, kun pennut ovat 6 viikon iässä.

Järjestän yhteisiä tapaamisia, tilaisuuksia ja koulutuksia kasvateilleni ja heidän omistajilleen.