Harkitsetko pentua?

Kasvattajana tarjoan kasvateilleni elinikäisen tuen ja toivonkin aktiivista yhteydenpitoa puolin ja toisin. Haluan olla osa kasvattieni arkea koko ajan ja yhteyttä voi ottaa aina kun kysyttävää tulee.

Minulle on ensisijaisen tärkeää löytää koti pennulle, jossa se on rakastettu perheenjäsen, sen tarve liikuntaan ja aktiviteetteihin tyydytetään ja sen hyvinvoinnista ja turkista huolehditaan. Mielestäni koiran kanssa yhteinen harrastaminen lisää kaikkien hyvinvointia =) Harrastaa voi omaksi ilokseenkin ja minkäänlaista näyttely- tai kilpailupakkoa ei ole.

Jokainen barbet on tärkeä koko rodun kannalta, joten toivoisin,että koira vietäisiin Pevisan mukaisiin lonkka-ja kyynärkuvauksiin sekä myös silmätarkastukseen sen olessa noin kaksivuotias.Tulokset on tärkeää minulle kasvattajana,itse rodulle ja myös omistajalle. Lisäksi kannustan kasvattejani osallistumaan spanieleiden taipumuskokeeseen sekä rotukatselmukseen. Näiden avulla saamme arvokasta tietoa, jota voidaan hyödyntää koko rodun hyväksi.

Aetemiksen pennut luovutetaan uusiin koteihin, kun ne ovat vähintään 7 viikkoa vanhoja, rekisteröityinä, sirutettuina, useaan kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä pentutestattuina. Omistaja saa mukaansa ohjeet pennun hoidosta. Pennut kasvavat kodin normaalin askareiden keskellä ja tutustuvat erilaisiin ihmisiin, autoiluun sekä ulkoilevat aina sään salliessa. Haluan tukea jokaisen pennun kasvua tarjoamalla niille paljon erilaisia virikkeitä jo heti ensimmäisistä viikoista alkaen.Pennut ovat totutettu myös erilaisiin normaaleihin hoitotoimenpiteisiin ennen luovutusta. Näin pennut saavat parhaat mahdolliset eväät matkalle kohti hyvää koiranelämää =)

Pentuja saa tulla katsomaan, kun ne ovat yli neljän viikon ikäisiä. Annamme kasvattiemme omistajille elinikäisen tuen ja yhteyttä voi ottaa aina, kun kysyttävää tulee.

Jos olet kiinnostunut  pennusta, toivon, että kerrot itsestäsi rehellisesti, aikaisemmista koirakokemuksistasi ja odotuksistasi barbetin suhteen.