2023

Artemiksen Valloittava-pentueeseen syntyi 25.2 kaksi urosta ja neljä narttua. Kaikilla pennuilla on jo kodit odottamassa.

Ruusa   24.2.2018

Lonkat: A/A

Kyynärät:0/0

Selkä:VA0, SP0.LTV0

Silmät:Distichiasis, lievä (toisessa silmässä yksi ylimääräinen ripsi)

Näyttelyt:  SERT 

Rallytoko: RTK3

SPA1

Ruusa rotukatselmuksessa

Ruusa on MyDogDNA testattu, ei kantajuus-tai sairauslöydöksiä.

Ruusa KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä

Luonne: Ruusa on luonteeltaan tasapainoin ja avoin koira. Sen kanssa on mukava mennä mihin vain, sillä se on kuin kotonaan uusissakin tilanteissa. Se on ihana harrastuskaveri, sillä virtaa riittää ja se nauttii valtavasti yhdessä tekemisestä ja älyllisistä haasteista. Ruusalle rakkaita harrastuksia ovat myös uiminen ja verijälki.

Odotan pentueesta työskentelyhaluisia aktiivisia barbetteja, jotka soveltuvat erilaisiin harrastuksiin tai työkäyttöön. Pennuille etsitään ensisijaisesti harrastavia koteja, joissa  ollaan motivoituneita koiran kouluttamiseen ja koiran kanssa säännölliseen harrastamiseenKeväällä 2023 on suunnitelmissa pentue, jossa emänä on Nuutuksen Ruusa ja isänä Nuutuksen Kaapo. Yhdistelmä täyttää jalostuksen toimintaohjeen vaatimukset. Yhdistelmän sukusiitosprosentti 5G=4,4%.

Nuutuksen Kaapo   4.5.2020

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Selkä :VA0, SP0.LTV0

Silmät:ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia

Näyttelyt: SERT

Kaapo on myös MyDogDNA testattu, ei kantajuus-tai sairauslöydöksiä.

Kaapo KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI31117/20&R=

Luonne:Kaapo on rauhallinen poika, jonka kanssa on helppoa mennä joka paikkaan. Rakastaa kaikkia ihmisiä ja häntä saa rapsuttaa niin paljon kuin jaksaa. Siellä missä paljon ihmisiä ja koiria niin Kaapo välillä riehaantuu kun kaikkia pitäisi päästä moikkaamaan ja leikkimään. Aina valmis touhuamaan yhdessä ja kotona osaa hienosti rauhoittua.